Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2016 18:00 - Относно сатанизирането на Розетата от Плискa-2
Автор: incorrect Категория: История   
Прочетен: 1674 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ,, На второто небе било мрак. Там видял увиснали във вериги мрачни ангели, които някога били отстъпили от Бога заедно със своя началник Сатанаил "
                                                                                                       
                                                                                                              Книга на Енох

imageimage

Дяволът и неговите ангели живеят на мястото, което Библията нарича „Второто Небе”.Божиите ангели работят и действат на второто небе, там, където е сатана с падналите си ангели...Сатана, князът на пустотата заедно с всичките си лъжливи и измамни духове, паднали ангели и демонични орди царува над тъмнината, страданията и отчаянието по целия свят
  Затова в Розетата второто небе е белязано със знаците:   

imageimage



-Козелът,Бафомет - Пясъчен часовник,времето,смъртта   т.е. това е второто небе...където преди свалянето му е стоял Сатанаил като най-близък до Господа:    ,,После запитах: “Господи, преди да беше паднал Сатаната, каква слава имаше той пред твоя отец.” — “Той имаше, отговори ми, такава слава, че заповядваше на небесните добродетели. Аз пък седях при моя отец. Сатаната беше строител на всички неща и подражател на отеца. Той слизаше от небето в преизподнята и от преизподнята възлизаше до престола на невидимия отец... "
                                                                                   ТАЙНА КНИГА НА БОГОМИЛИТЕ
  ,,През четвъртия ден заповядах да се появят големите светила по небесните кръгове. На първия и най-висок кръг поставих звездата Кронос"
  КНИГА ЗА СВЕТИТЕ ТАЙНИ ЕНОХОВИ   ,,И даде Бог на Сатанаила главно място в небесата – отдясно Нему да седи, равен да Му бъде по власт, както прилича на първороден Син "
  ,,Сатанаилово царство“ (Богомилски апокриф)

................................................................................................................................................   В раннохристиянските апокрифи историята на „падналия ангел“ се описва пространно. Там той е един от най-висшите и близко до Божествения трон стоящ ангел...Тук е и познатата легенда за Луцифер,който е бил пръв от ангелското войнство...Луцифер е поискал да бъде като Бог, поискал е Неговата мощ, Неговата сила, Неговото царство! Той пожелал да бъде на мястото на Бог, възгордял се!   imageimage


 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: incorrect
Категория: Политика
Прочетен: 58752
Постинги: 93
Коментари: 4
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930